...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack




#108 Kilométer napló: Második év
távolság, tekerés, bringázás, km, computer, adatok, 2019-20202020 / Június
Hosszabb kihagyás után ismét logolom a megtett távolság adatokat, hiszen tavaly Júniusban megint feltettem a km órámat a bicajra - akarom mondani a zsebembe. Aztán hipp-hopp megint el is telt egy év. Íme a mostani adatok hónapokra lebontva:



Összes megtett távolság 2143 km. - (Mért időszak: 2019 Június 2 - 2020 Június 2)

Az egy nap alatt megtett maximum távolság 70+ km volt.
Legtöbbet 2019 Júliusában mentem.
Legkevesebbet pedig 2020 Februárjában.

Nem teljesen úgy alakult az évem, mint azt reméltem. Pl a nyár vége is gyenge volt nekem bringás szempontból. :/ (Augusztusban csak 40 km? ejh... és Szeptemberben is keveset mentem. De nem tudtam menni, hiába jó idő volt) Sajnos az idei Május se volt valami jó ebből a szempontból. :/ Pl az utolsó hétvégére tervezett minimum 100 Km távomat se tudtam letekerni az időjárás miatt. - Egyébként valószínű, hogy tovább fogom mérni az egy év letelte után is a megtett távolságot. Mert miért ne? Pláne így, hogy a zsebemben van az óra így abszolút nem zavar az sehol.

Ezek az adatok amúgy még mindig csak a bringára vonatkoznak. Ha beleszámolnám a csotrogánnyal letekert távolságot is, az minimum 400 km lenne még pluszban, ha hetente csak egyszer használom a dolgaimra. Ezt pontosan nem tudom kiszámolni, mert változó számban járok el vele helyekre. De ha saccolnom kell, akkor az 500 km / év körül lehet a valós adat. (kb heti 2-3x használom)

Kapcsolódó bejegyzés: Kerékpár computer (2)