...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack




#126 Kimaradt jelenetek
bringázás, érdekességek, látnivaló, fénykép, látványkép(ség)2020 / December


Egy ideig nem nagyon foglalkoztam azzal, hogy elguruljak "különleges" helyekre. Jóformán csak felpattantam a bringára és mentem amerre csak láttam. Aztán kezdtem el csak tudatosan bizonyos helyekre "túrázgatni". Ez előtt még fényképezőt se nagyon vittem magammal. De akkoriban (2018 előtt) csak az volt előttem, hogy kint legyek és bringázzak. Aztán persze ez változott, főleg hogy itt a blog is és gondoltam, hogy miért ne menjek el ide-oda és dokumentáljam is az útjaimat, miközben amúgy ugyanazt csinálom. :)

Viszont nagyon különleges helyeken nem jártam még a bicajommal, hiszen akkor sokkal messzebbre kellene mennem. Azt meg még nem tudom megoldani. Amúgy is nekem az egynapos túrák ideje van még a szemem előtt. Tehát egy napon történő indulással és érkezéssel. Amit ténylegesen két keréken meg tudok oldani. Ezt akarom kimaxolni és utána lépek talán szintet.

De azért jártamban-keltemben néha látok érdekességeket, különlegességeket, furcsaságot, vagy inkább csak valami jópofa dolgot, ami kitűnik a szürkeségből, vagy esetleg csak simán megtetszett egy tájkép. Hogy mikre is gondolok? Végülis bármire; Szobor, alkotás, díszítés, egy érdekes forma, állat, növény, akármi. Amit esetleg érdemes volt lefotózni. Vagy nem, de lefotóztam mégis. Sokszor ezek a képek eltűnnek a virtuális fiók aljában, vagy törlődnek idővel, mert olyan "semmilyenek". Mégis most a megmaradtakból gyűjtöttem ki párat, hiszen mostanában (nem csak az időjárás miatt) keveset ülök a bringán. :/

Képgaléria:



Sajnos a fényképezőm kijelzőjén már alig látok valamit, mert úgy benyomta valami egyszer, hogy szépen lassan elkezdett "fogyni" a kijelző. Most már csak kb 33%-ot látok a kijelzőből. Így egy éve már szinte csak vaktában fényképezgetek. Lassan ilyen téren is be kell újítanom.