...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack



#167 Én kérek elnézést...
nem tekerés, pihenés, válság, évértékelő, ez van2022 / Október
..magamtól.

Akár már most megírhatnám az évértékelő "beszédem", (lehet nem is lesz külön már) vagy is jelentésem, mert kb itt a rosszabb idő hamarosan, én meg már úgy se fogok számottevő időt bringán lenni. De igazából nem is ennek van hírértéke, hanem annak, hogy idén rekord keveset mentem úgy általában. Több túrát is kihagytam, illetve egyedül se mentem valami sokat. :/ Az okokat nem fírtatom különösképpen, hiszen csak a szokásos emberi dolgok miatt. Bár mégis kiegészíteném azzal, hogy én jómunkás ember lévén (fizikai dolgozó) egyszerűen fontosabbnak, és szükségszerűbbnek tartottam, hogy szombatonként kialudjam magam.(ugye ekkor voltak a szervezett túrák is és én meg többször nem bírtam rávenni magam, hogy felkeljek). Ráadásként az itthoni dolgaim is jobban elveszik mostanában a szabadidőm. + egy macska is. ^^

Ezek okán átgondoltam ezt a Kihívás napot is és lehetséges, hogy nem fogom én ezt ebben a formában erőltetni a jövőben. Mindig lesznek nagyobb túráim és igyekszem távolabb és távolabb tekerni, de nem akarom magamra erőltetni, hogy akkor most minden évben menjek egyszer 12-órát. (vagy 10-et, mert eddig még 1x sem mentem 12 órát). Megyek amennyi jól esik és kész. Ha úgy adódik, hogy az egyik évben nem mentem nagyon messze, vagy időben sem volt kiemelkedő, hát akkor nem. Legalábbis most így gondolom, mert azt is nagyon érzem az eddigi távolsági tapasztalataimból, hogy az én fizikai határom az a 200 km lenne "egy nap". Akkor meg nem nagyon van értelme annak, hogy majd meglátom mennyivel tudok többet menni ezen a napon, mint előző évben. (pedig jól kigondoltam ezt pár éve) A 200-at sem hiszem, hogy túl tudnám szárnyalni olyan sokkal, ha még is sikerülne egyáltalán valami újabb módszerrel. (pl. bringás nadrág, vagy valami betét az ülepemnek, előző napi pihenés megléte, stb)

Ezért az előző túrámat visszamenőleg ki is nevezném az idei kihívásos napomnak, hiszen a kb 10 óra meg is volt és az idén már nem is tervezek ennél többet menni egyhuzamban. Illetve nagyon valószínű, hogy más néven fogom a jövőben ezt a napot emlegetni. Majd meglátjuk. Lehet jövőre megint fordul a világ és majd leírom, hogy elnézést, de depis voltam, hülyeségeket beszéltem. Szóval majd kiderül. :)

Tavaly ugyan sikerült növelni az előző évekhez képest az össztávot, de ez is azt bizonyítja, hogy nem lehet ezt előre látni, hogy mi és hogyan lesz.

Egyébként a bringás haverjaim sem értek rá egész nyáron. Szombaton is dolgoztak többször és kb ugyanúgy vannak ezzel, mint én. (ők is fizikai dolgozók) Az értékes szabadidőjüket meg másra fordították inkább. (gyerek, család, barátnő, stb)