...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack



#172 Helyzetjelentés
hírek, helyzetjelentés, infó, mi történt2023 / Március


Tényleg igaz lett, hogy én bizony tavaszig rá se ülök már a bicajra. Ezáltal viszont olyan dologra lettem figyelmes, ami még sose volt nálam. Nevezetesen, hogy a falra akasztott bringámon por van. Mármint "szoba por". (mert egyébként kinti por az mindig van rajta). Szóval az ülés (khm, a nyereg!), a kormány és egyebeken látszik rendesen a benti por. Nos ez azért még sem annyira meglepő, mert itt most már lassan a 6 hónap is meglesz a bringán kivüli élményem.! :/ Az ez előtti években azért télen is bringáztam egy picit. Bár a 3 hónap szünet azért már volt máskor is.

Aztán a számítógépem is darabokban volt egy ideig. Ugyanis egy régi projektemet (ötletemet) valósítottam meg végre. (ez persze nagyon off-topik itt, de azért csak megemlítem. Itt egyébként egy belsőszerv átültetés történt egy új DIY házba. Amit meglepő módon vágódeszkákból mókoltam össze. ^^) Így sokkal kisebb és minimalistább lett az egész gép. - Kép róla itt.

Sajnos nagyon belustultam egyébként más téren is. :( Stílszerűen leeresztettem. A jó időt piszkosul várom már, mert ez így nagyon nem tetszik, ami van most nálam. De az akarás az végülis meg van természetesen, csak a tettek hiányoznak még. Ennek okait említettem már. (mostanában fáradtság, régebben egyéb teendők. Amiből végülis következik: időhiány a bringás dolgokra)

Csak hogy éreztessek pár dolgot, itt egy példa. Kb már fél éve van egy lassan eresztő defektem a kettes bicajomon és annyira "lusta" vagyok megszerelni, hogy inkább 2 naponta 100-at fújtatok bele a kis kézipumpámmal (ami kb 100 másodperc), mint hogy 1x egy 15-20 perc alatt kicseréljem a belsőt. :O Ez valahol nevetséges, de inkább már hatalmas lustaság.

De ahogy az idő enyhül, egyre inkább felkelek én is, és visszatérek a régi önmagamhoz. Mert eddig tényleg egy lusta macska voltam.