...egy
rendhagyó
bringás
°blog
...szerelés, elmélkedés, történet, vélemény, tuning, dekoráció, ötlet, túra, hack



#170 Évértékelő
Évértékelés, év vége, zárás, pangás, pihi, tervek2022 / December
Most egyelőre úgy néz ki, hogy szerintem tavaszig már lehet nem is ülök fel a bringára. És így nagyon valószínű, hogy a bringán kívüli (élményem) - khm - idő rekordom is megdől ezzel. Ha jól emlékszem ilyen gyér időszakom még nem is volt, hogy októbertől nem tekertem már. ...és hol van még a tavasz? ... ehh :/ Ami valahol sajnálatos, de ez van.

És ha visszatekintek erre az évre, igazából semmi különleges nem volt. A szokásos éves ismétlődő túrák mellett más nem nagyon történt. Na jó, 2 hosszabb túrán azért voltam szerencsére. De több eseményt is kihagytam és nem szereltem semmit szinte. Saját eltervezett túráimból is csak kettőt csináltam meg, pedig jóval több volt. Illetve így akkor marad a közeli jövőben tervben. (pl: Nyírtass, Regéc, Tiszadob, Baktalórántháza, Sárospatak, Szerencs, Debrecen) Haverokkal sem tekertem semmit idén. Az is úgy alakult, hogy így.

Hát na. Ez van. Tavasztól úgy is beindul megint a gépezet. Csak az intenzitás a kérdéses. De én azért remélem, hogy ettől lejjebb nem lesz már. :)

Kapcsolódó bejegyzés(ek): Évértékelő 2021 - Én kérek elnézést...